Contact

Hebt u problemen in uw relatie, bent u niet tevreden over de manier waarop u en uw gezinsleden of uw partner met elkaar omgaan, dan kan relatietherapie of gezinstherapie u misschien helpen. U kunt door middel van de onderstaande gegevens contact met mij opnemen. Ik zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig.

Contact- en adresgegevens

Emailadres: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel: 06-38180830

Ik ben telefonisch het best bereikbaar 's morgens tussen 9.00 en 9.30 u.  En anders kun je een bericht inspreken, dan bel ik zo spoedig mogelijk terug. 

Adres: 
Waddenweg 133
2134 XL
Hoofddorp

De praktijk bevindt zich in de wijk Floriande Noord en is goed bereikbaar met de auto vanuit Hoofddorp, Haarlemmermeer, Haarlem, Heemstede, Zandvoort, Bloemendaal, Lisse, Hillegom, Nieuw-Vennep. U kunt de auto voor de deur gratis parkeren. 

 

Routebeschrijving

Voor een routebeschrijving met de auto kunt u gebruik maken van google maps:

Kaart openen in Google Maps

Via station Hoofddorp:

Bus 300 richting Haarlem, halte Spaarne ziekenhuis. Vanaf het ziekenhuis is het nog 9 min lopen. Eventueel is een overstap ook mogelijk op bus 168 richting Hoofddorp, uitstappen bij de halte Schiermonnikoog. Dan is het maar 1 min lopen.

Via station Haarlem:

Bus 300 richting Amsterdam, halte Spaarne ziekenhuis. Vanaf het ziekenhuis is het nog 9 min lopen. Eventueel is een overstap ook mogelijk op bus 168 richting Hoofddorp, uitstappen bij de halte Schiermonnikoog. Dan is het maar 1 min lopen.

Kijk voor een actueel reisadvies op 9292.nl.